T?g

Norwegian stakk av med tre priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards – inkludert “beste flyselskap i Europa”

Norwegian stakk av med tre priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards – inkludert “beste flyselskap i Europa”
a8

Norwegian vant hele tre priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards i California i natt. Flyselskapet ble kåret til beste selskap i Europa og fikk pris for sitt gratis WiFi om bord. I tillegg vant selskapet en pris for sin unike karttjeneste på Dreamliner-flyene.
Norwegian stakk av med hele tre priser under den prestisjetunge Passenger Choice Awards i California i natt. Flyselskapet vant kategoriene “Best in region: Europe” og “Best Inflight Connectivity and Communications” for gratis WiFi om bord. Det er tredje året på rad Norwegian vinner en Passenger Choice Award for sin internettjeneste om bord. Norwegian vant også en “Best Single Achievement Award“ for karttjenesten om bord alle sine Dreamlinere.
Flyselskapet konkurrerte mot Austrian Airlines, Iberia, Turkish Airlines og Virgin om å bli Europas beste flyselskap og mot Alaska Airways, Emirates, Jet Blue og Virgin America i kategorien “Best Connectivity and Communications”. I utmerkelsen “Best Single Achievement”, hvor Norwegian vant for sin unike karttjeneste, slo Norwegian Air Canada, Air France/KLM, Virgin America og Delta Airlines.
– Vi er veldig takknemlige og stolte over disse anerkjennelsene, spesielt fordi det er kundene selv som har gitt sine stemmer til Norwegian. Jeg vil takke våre passasjerer som har valgt å fly med Norwegian og ikke minst til våre hardt arbeidende og dedikerte medarbeidere over hele verden; i luften, på bakken og på kontorene, som gjør sitt ytterste hver dag hele året for å gi passasjerene en god reiseopplevelse, sier Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos.
– Passenger Choice Awards uten tvil en av de mest imponerende og omfattende passasjerundersøkelsene, sier Dominic Green, leder av APEX Events & EXPO.

A to już wiesz?  IATA-topp til årets Avinor-konferanse

Om Passenger Choice Awards
Passenger Choice Awards ble opprettet av Airline Passenger Experience Association (APEX) for å gi en stemme til flypassasjerene. Det er en omfattende kåring hvor flypassasjerene gjennom spørreundersøkelser på nett selv bestemmer hvem som skal vinne de ulike kategoriene.
Kontakt for pressen:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tel. 45 45 60 12

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 98 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
Følg Norwegian på Facebook her.
Følg Norwegian på YouTube her.0000

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy