Sp?rtrafik

Norwegian Cruise Line annonserer et eksklusivt samarbeid med Margaritaville®

Norwegian Escape vil skilte med den første Margaritaville til sjøs, så vel som 5 O’ Clock Somewhere Bar og musikkarena på The Waterfront. Wiesbaden –

Norwegian Escape vil skilte med den første Margaritaville til sjøs, så vel som 5 O’ Clock Somewhere Bar og musikkarena på The Waterfront.

Wiesbaden – 8. desember 2014 – Norwegian Cruise Line introduserer snart den første Margaritaville og 5 O’ Clock Somewhere Bar til sjøs om bord på splitter nye Norwegian Escape, som lanseres i oktober 2015. Chief Executive Officer for Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (Nasdaq: NCLH), Kevin Sheehan, annonserte nyheten på en begivenhet for hele selskapet, med hjelp av en svært spesiell gjest, country- & popartist og Margaritaville-grunder – den legendariske Jimmy Buffett, som også framførte for publikum. Norwegians eksklusive samarbeid med Margaritaville Holdings LLC strekker seg til Norwegians private øydestinasjoner, inkludert nye Harvest Caye i Belize og Great Stirrup Cay på Bahamas, samt om bord på andre skip i flåten.

“Jimmy Buffett er et ikon som virkeliggjør livsstilen på øya, og hans livsstils-merkevare Margaritaville, som har restauranter og barer i sin portefølje, passer perfekt for Norwegian Cruise Line og nye, utrolige Norwegian Escape, som vil seile i Karibien og tilby våre gjester den første og eneste Margaritaville-opplevelsen til sjøs”, sier Sheehan. “Vi er mer enn begeistret for å begynne dette eksklusive samarbeidet med Jimmy og hans dyktige team, og vi vet at våre gjester kommer til å elske de nye tropiske opplevelsene.”

Den avslappende atmosfæren til Margaritaville, inspirert av Jimmy Buffett sine sanger og livsstil, gir gjestene muligheten til å lene seg tilbake og slippe unna hverdagen. Nostalgiske øy-øyeblikk vil vekkes til live med en meny som inviterer deg til å smake på en bit av paradis med signaturretter som Cheeseburger in Paradise og Who’s to Blame Margarita. Dette lokalet vil være et av de mange serveringsalternativene som er inkludert i prisen på Norwegian Escape. I tillegg til restauranten vil Norwegian Escape skilte med 5 O’ Clock Somewhere Bar, en musikkarena og utendørs bar på The Waterfront. 5 O’ Clock Somewhere Bar vil by på livefremføringer hver kveld, slik at gjestene kan nyte lydene av tropene mens de nipper til Margaritavilles egen Margarita og skue ut over det vakre karibiske hav.

A to już wiesz?  Norwegian lanserer ungdomsbilletter

“Dette samarbeidet er en perfekt match mellom to merker som verdsetter flykt fra hverdagen, avslapning og god stemning “, sier John Cohlan, Chief Executive Officer for Margaritaville. “Når vi åpner vår første Margaritaville til sjøs på Norwegian Escape, vil dette være en stor milepæl for selskapet vårt. Vi gleder oss til å kunne gi Margaritaville-opplevelsen til Norwegian-gjester, og kan ikke vente til de flytende fornøyelsene setter i gang!”

I tillegg til lokalene på Norwegian Escape, inkluderer samarbeidet også drikke- og spisesteder med Margaritaville-merket på Norwegians nye øydestinasjoner i Harvest Caye i Belize, som åpner høsten 2015, og en 5 O’ Clock Somewhere Bar på Great Stirrup Cay i Bahamas. I fremtiden vil samarbeidet omfatte andre skip i flåten.

Norwegian Escape vil begynne med ukentlige syv-netters cruise fra sin helårige hjemmehavn i Miami til østlige Karibien fra og med 14. november 2015. Skipet vil være det største i den helårige hjemmehavnen i Miami, med plass til 4 200 gjester til tropiske reisemål i Karibien, deriblant St. Thomas, De amerikanske jomfruøyene; Tortola, De britiske jomfruøyene og Nassau på Bahamas.

Gå inn på www.escape.ncl.eu for mer informasjon. For å booke et cruise på Norwegian Escape, ta kontakt med et reisebyrå, ring Norwegian på +47 21 95 62 10 eller gå inn på www.no.ncl.eu.

Om Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line er et cruiserederi som opererer internasjonalt med hovedkontor i Miami, Florida og kontorer i Wiesbaden og London for virksomhet i Europa.

Norwegian Cruise Line er en innovatør innen cruisereiser med en 48 år lang historie med å bryte grensene for tradisjonelle cruisereiser, spesielt med innføringen av Freestyle Cruising som revolusjonerte industrien ved å gi gjestene mer frihet og fleksibilitet. I dag inviterer Norwegian til “Cruise Like a Norwegian” på et av de 13 spesialbygde Freestyle Cruising-skipene, og tilbyr gjestene muligheten til å nyte en avslappet cruiseferie på noen av de nyeste og mest moderne skipene til sjøs. Rederiet ble nylig kåret til “Europe’s Leading Cruise Line” for syvende år på rad og “Caribbean’s Leading Cruise Line” for andre år på rad, i tillegg til å ha mottatt World Travel Award som “World’s Leading Large Ship Cruise Line” i 2012 og 2013.

A to już wiesz?  Ny luftromsorganisering innføres torsdag

Norwegian Cruise Line sitt hittil største Freestyle Cruising-skip, Norwegian Epic, debuterte i juni 2010 og har blitt kåret til “Best Overall Cruise Ship” av leserne av Travel Weekly i USA to år på rad og “Best Ship for Sea Days” av Cruise Critic. Selskapet lanserte det nyeste og mest innovative skipet til dags dato, Norwegian Getaway, med plass til 4 000 passasjerer den 10. januar 2014. Det største skipet med hjemmehavn i Miami året rundt, Norwegian Getaway kan skilte med 28 spisealternativer, inkludert sjømatrestaurant Ocean Blue av den berømte New York kokken Geoffrey Zakarian og en gren av Carlo’s Bake Shop av Buddy Valastro, stjernen i TLC-serien «Cake Boss”. En rekke underholdning som inkluderer broadway-showene Legally Blonde, Burn the Floor og det unike spise- og magistedet, Illusionarium. Kjent som New York sitt skip, er søsterskipet Norwegian Breakaway det største skipet med hjemmehavn i byen året rundt. Selskapet har fire skipsordre med plass til 4 200 passasjerer hver på Meyer Werft: Norwegian Escape med levering høsten 2015; Norwegian Bliss med levering våren 2017 og to skip til med levering våren 2018 og våren 2019.

Norwegian Cruise Line er det offisielle cruiserederiet til Miami Dolphins/Sun Life Stadium, The New York Knicks, Blue Man Group og Legends in Concert; og den offisielle rederipartneren til GRAMMY Awards, og en offisiell partner av Rockettes og Radio City Music Hall.

Nedlastning av bilder med høy oppløsning er tilgjengelig på www.ncl.eu/news.

For ytterligere informasjon og bestillinger kontakt et reisebyrå eller:
NCL (Bahamas) Ltd., Wiesbaden Office
Continental Europe Branch
Kreuzberger Ring 68, 65205 Wiesbaden, Germany
Telefon Norge: +47 21 95 62 10; Fax: 00800 03 10 21 22
E-post: [email protected]
Internett: www.no.ncl.eu

A to już wiesz?  Pressevisning av kong Olav Vs frimerkesamling

Mediekontakt:
Karina Lombardo
Coordinator Marketing & PR
Tel.: +49 611 36 07 190
Fax: +49 611 36 07 095
E-post: [email protected]

Vedlagte filer

PDF-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy